Lezingen

Lezingen en informatierondes

Ik geef lezingen op aanvraag. Deze kunnen gaan over mindfulness lessen voor kinderen, maar ook over mindfulness voor kinderen en ouders in het dagelijks leven.

Zo heb ik onlangs een lezing gegeven voor het Centrum voor jeugd en gezin,  het CJG.  Deze lezing ging over opvoeden met aandacht. Hierin heb ik veel tips gegeven aan ouders. Hiermee kunnen ze, in deze drukke tijd, de rust in het gezin terug brengen.  Ze leren zichzelf en hun kinderen positieve aandacht te geven.

Ook was ik te gast bij het LOP. Een instelling, waar hoogbegaafde kinderen met elkaar uitdagend onderwijs krijgen. Ik heb op de informatieavond voor ouders de noodzaak van ontspanningsoefeningen en mindfulness voor hoogbegaafde kinderen uitgelegd. Ook heb ik informatie gegeven over de mogelijkheden van mindfulness cursussen.

Heeft u vragen over de mogelijkheid om bij uw vereniging/school/naschoolse-opvang of andere instelling een lezing/workshop te houden of informatie te geven aan ouders, stuurt u mij dan gerust vrijblijvend een bericht.  We kunnen dan samen de mogelijkheden bekijken.

Leids Onderwijs Project

Annette Schröder Trainingen –  ©  2019