Individuele lessen

Mindfulness voor kinderen, jongeren  en studenten – Individuele lessen

Hieronder vind je informatie over individuele lessen/sessies voor alle leeftijden:
Begin 2024 goed!
Kom voor je eerste  MindKi sessie nu met €5 korting. Ik test voor jou welke Bachbloesem-druppels jou emoties in balans brengen, welke steen jou de energie geeft die je nodig hebt en welke oefening jou kan ondersteunen om vreugde te ervaren. Natuurlijk mag je ook één of meer kaartjes trekken.
De totale sessie geeft jou inzicht in wie je bent, wat oorzaken zijn en wat jij nodig hebt, maar kan ook jouw doel in je leven duidelijk maken.
Maak nu een afspraak!

Jonge kinderen
Jonge kinderen kunnen vaak wat extra steun gebruiken.
Vooral Hoogbegaafde, hoogsensitieve en Nieuwe Tijdskinderen hebben het vaak moeilijk en worden vaak niet begrepen. Ze kunnen  hulp gebruiken om een goed gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen te krijgen en balans te vinden. Vaak is er behoefte aan meer rust in het hoofd en in het lichaam. Ze kunnen leren om meer in het hier en nu te leven en minder te piekeren.


Er is voor kinderen een mogelijkheid om individuele lessen te nemen of een hele individuele training van 10 lessen. Na een intakegesprek bepaal ik samen met u, als ouders, hoeveel en welke lessen het kind nodig heeft om weer helemaal in balans te komen. Ook een losse les/sessie is een optie.
De lessen/sessies duren een uur en zijn globaal opgebouwd uit:
Bespreken hoe het gaat en het nieuwe thema uitleggen.
Het mindful proeven van fruit of snoepgroente.
Ontspanningsoefeningen doen op een stoel en/of op een matje.
Een verhaal beleven die bij het thema hoort, met een gedichtje erbij.
Een affirmatie (bekrachtigende zin) oefenen.
Eventueel een kaartje trekken of een steen testen of iets anders testen.
Een creatieve opdracht bij het thema.
Een korte nabespreking.
Een opdracht om thuis mee te oefenen.
*Als we afspreken om te testen wat er nodig is kan de inhoud/volgorde anders zijn.

Ook worden er vaak onderdelen van het Joyful Kids programma gebruikt.
Indien wenselijk test ik in overleg met de ouders of het kind voedingssupplementen nodig heeft. Kinderen die erg veel onrust ervaren kunnen bijvoorbeeld een (groot) magnesium tekort hebben. Ook werk ik met de Bachbloesemremedie. Ik kan testen welke bloesemdruppels het kind kan gebruiken om een beter emotioneel evenwicht te krijgen. Natuurlijk ondersteun ik dat met mindfulness oefeningen waardoor het kind ook leert hoe het voortaan om kan gaan met emoties. Zo kan het ook op de lange duur emotioneel in evenwicht blijven. Ook kan het trekken van een kaartje op een leuke manier nieuw inzicht geven.
Het kind krijgt een verslag van de les mee naar huis  of via de mail en vaak een strookje met een affirmatie. Ook krijgt het kind tips mee om in het dagelijks leven te kunnen oefenen. Deze stencils worden verzameld in een eigen mapje, zodat uiteindelijke een heel naslagwerk ontstaat en het kind thuis ook later nog eens een les op kan zoeken en oefenen die te pas komt.
De prijzen zijn nu tijdelijk verlaagd:
De prijs voor losse lessen is nu €55,– per les, te voldoen na het ontvangen van de factuur.
De prijs voor een training van 10 lessen is €495,– te betalen in 2 delen na het ontvangen van de factuur.

De individuele lessen worden op afspraak gegeven in Morschwijck of indien gewenst en indien mogelijk  bij het kind thuis of desgewenst online.
Ook is er de mogelijkheid, indien de school van uw kind hieraan mee wil werken en er een ruimte voor is, om tijdens schooltijd de les op school te geven.
Het adres van  Morschwijck isTopaaslaan 19, 2332JC Leiden.

Om vragen te stellen of om een afspraak te maken voor een telefoongesprek, waarin ik advies en uitleg kan geven kun je altijd een mailtje naar mij sturen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Jongeren:
Ook jongeren kunnen extra steun gebruiken. Veel jongeren ervaren  dat ze niet zichzelf mogen zijn. Ze voelen zich niet gehoord en gezien. Vaak hebben mensen om hen heen een oordeel over wat ze denken, doen , niet doen en waarover ze dromen. Veel jongeren worden niet begrepen en of voelen zich niet thuis in hun omgeving. Daardoor worden ze soms moedeloos en in het ergste geval zijn  er depressieve gevoelens.
Bij MindKi wordt er heel goed naar je geluisterd. Niets is gek of verkeerd. Je leert juist naar jouw authentieke zelf te kijken en luisteren en je leert wat bij jou hoort en wat jij nodig hebt.  Jouw dromen zijn belangrijk en een leidraad voor jouw leven. Door kinesiologie kan je laten testen wat goed voor jou is en hoe je weer vreugdevol in het leven kan staan. Je kan jouw levensdoel leren kennen. Je kan ook leren omgaan met je omgeving d.m.v. mindfulness. Daarom kan het helpen om een MindKi training, mindfulness in combinatie met kinesiologie, of losse sessies/lessen te volgen. Je kan echter ook kiezen voor lessen Ontspanning, mindfulness en joy.
In overleg met jou en t/m 18 jaar eventueel ook met de ouders, kunnen afspraken gemaakt worden wat wenselijk is. Als je een mailtje stuurt geef ik graag telefonisch uitleg en advies over de mogelijkheden. die bij jou passen.
De kosten zijn: €55 per sessie/les. Een training van 10x kost €495, dus dan heb je 1 sessie gratis. Stuur een mailtje voor meer info, een belafspraak of een afspraak voor MindKi.

Studenten:
Er is een  MindKi  individuele training voor studenten en zelfreflectie.
Zit je niet goed in je vel? Kun jij als student wel wat hulp gebruiken bij je geestelijke en lichamelijke welzijn. En wil je tegelijkertijd werken aan je eigen ontwikkeling en zelfreflectie… Dan zijn individuele sessies van MindKi voor jou wellicht een uitkomst. MindKi is mijn methode waarmee ik je kan helpen om jezelf en jouw gevoelens beter te leren kennen, maar ook om te zoeken naar oorzaken en oplossingen van de problemen die je ervaart. Deze methode bestaat uit een combinatie van Mindfulness en Kinesiologie. Door middel van mindfulness leer je te voelen wat je lichaam aangeeft. Je gebruikt al je zintuigen om in het hier en nu te zijn en je kijkt welke emoties er zijn en welke gevoelens in je lichaam erbij horen. Je leert ook je aandacht heel bewust te richten op dat wat nu belangrijk is. We werken hierbij met meditaties, ademoefeningen, affirmaties en visualisaties.

Door middel van kinesiologie, waarbij ik gebruik maak van het testen via een spier/spieren, kan ik vragen stellen over oorzaken en oplossingen van problemen die je ervaart. Ik test dan waardoor er een onbalans in de energie is en wat er nodig is om deze weer in balans te krijgen. Door te doen wat er nodig is komen jouw lichaam en geest weer in balans. Wat er nodig is voor deze balans is heel persoonlijk. Dit kan zijn: Leef en/of eetpatroon aanpassen, voedingssupplementen gebruiken, terug gaan naar het moment van het ontstaan van de onbalans en op dat moment iets herstellen, spierontspannende oefeningen doen, tappen op de energiebanen terwijl je tegelijkertijd versterkende zinnen zegt, leren aarden of op effectieve wijze je intentie leren zetten. Er zijn nog veel meer mogelijkheden, maar die zijn afhankelijk van wat er bij jou op dat moment nodig is.
MindKi zorgt dat de levensenergie (Ki) weer goed gaat stromen en het is de sleutel naar inzicht in jezelf en naar oplossingen.

Elke sessie  duurt ongeveer een uur en kost per keer € 55,–
Als je meteen een hele training van 10 keer boekt krijg je 1 sessie gratis.
Je betaald dan € 495,– voor de hele training.
Je betaalt de training in twee delen, nl. de helft na de 2e sessie en de andere helft na de 6e sessie, steeds na ontvangst van de factuur.

Volwassenen/ouders van kinderen of jongeren:
Ook volwassenen kunnen bij mij een MindKi training volgen of een losse sessie doen. De kosten zijn gelijk aan het bovenstaande voor studenten.

Als je vragen hebt of afspraken wilt maken kun je mij een mailtje sturen.
Ga hiervoor naar contact.

Hoge school Leiden

Annette Schröder Trainingen –  ©  2019

 

Geverifieerd door MonsterInsights