Joyful Kids Training

De Joyful Kids Training:

Deze lessen kunnen indien gewenst ook online worden gegeven !

De Joyful Kids Training is geschikt voor kinderen van alle leeftijden van de basisschool, dus van kleuterklas t/m groep 8. Kijk voor de inhoud van de lessen op deze website bij ‘JoyfulKids programma’.

Joyful Kids geeft kinderen hulpmiddelen om negatieve ervaringen los te laten en geluk en vreugde te ervaren.

Kinderen leren hun eigen kracht kennen en weten dat ze daar altijd over beschikken. Ze leren hun aandacht te richten op dat wat nodig is op elk moment in hun leven. In dit programma wordt gebruik gemaakt van affirmaties, visualisaties en meditaties. Ook leren kinderen te tappen op bepaalde drukpunten van de energiebanen.

Het is een leuk en vrolijk programma om te doen en makkelijk in verschillende situaties toepasbaar.

Het is geschikt om op school of op een sportclub met een hele groep te doen. Maar ook individuele lessen zijn mogelijk. Deze zijn bovendien prima te combineren met ontspanning en mindfulness lessen. Zo kan ik ook een geheel op maat gemaakt programma aanbieden, afhankelijk van wat een kind nodig heeft op dat moment.

Door dit programma hebben kinderen voor altijd hulpmiddelen om een tegenslag goed te verwerken en er sterker uit te komen. Hierdoor kan ook het zelfvertrouwen en het vermogen om te presteren groeien.

Het hele programma bestaat uit 12 lessen van 25 minuten

Waarin ik de kinderen de technieken aanleer en waarin de kinderen het geleerde oefenen.
Ook is er ruimte om situaties die in de groep of thuis voorkomen te bespreken en te leren hoe hiermee om te gaan en te koppelen aan een oefening.

Aan de hand van vrolijk gekleurde platen kan de groepsdocent/trainer de dagen die ertussen liggen oefenen met de groep of met een kind(in geval van individuele training).

Informeer naar de mogelijkheden van de JoyfulKidstraining in jouw groep!

De prijs van een JoyfulKids training per groep is normaal € 1500,–
Nu is er tijdelijk een korting van €300,– en betaal je per groep dus € 1200,–
Indien je 4 groepen of meer op één school aanmeldt geldt er tijdelijk een prijs van € 995,– per groep.

Dit wereldwijde programma is gemaakt door Joy Martina.

Annette Schröder Trainingen © 2020