(Cito)Training groep 7/8

Ontspanning en mindfulness voor groep 7/8 van basisscholen.

Dit is een training waarin kinderen leren om zich op een ontspannen manier voor te bereiden op belangrijke cito-toetsen . Maar ook op een nieuwe situatie zoals de middelbare school. Ze leren hun stress herkennen en omgaan met faalangst, stress en tijdsdruk.  Ook leren ze niet-helpende gedachten los te laten. Bovendien trainen ze om hun aandacht optimaal te richten en vast te houden en zich niet af te laten leiden. Maar in de training is ook aandacht voor rust, vertrouwen en het onderhouden en maken van nieuwe vriendschappen.

Ik geef deze training gewoon met de hele groep in de klas en de docent doet ook mee. Ik ben als trainer gedurende 5 weken, tweemaal per week, ruim een half uur in de klas om de oefeningen aan te leren. De overige dagen oefent de klassendocent elke dag 10 minuten samen met de klas, zodat de groep het geleerde echt traint. Maar indien gewenst kan ik deze training ook eenmaal per week geven en dan in 10 weken.

Voorbeelden van lesthema’s zijn: Hoe voelt jouw stress, zitten als een berg, blijf bij jezelf, loslaten en wat zijn jouw toekomstdromen.

De leerlingen krijgen een werkboekje met samenvatting van het geleerde.
Ook krijgen ze tips voor thuis en bij elke les een creatieve opdracht die ze zelfstandig kunnen maken, wanneer ze daar tijd voor hebben.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor de Ontspanning en mindfulness training groep 7/8 in jouw klas.

De prijs van een training ontspanning en mindfulness groep 7/8 is € 1340,- ( * )
Deze prijs kan variëren vanwege lesmateriaal en is gebaseerd op 20 kinderen per groep. ( * )
U kunt een gespecificeerde offerte krijgen.
Bij meerdere groepen op één ochtend is er een korting mogelijk.

Mindfulkids Trainer

Annette Schröder Trainingen –  ©  2019