Over mij

Ik ben Annette Schröder  

Licht en liefde  Annette bij de boom

Ik help en coach graag om het welzijn van jongeren , studenten, kinderen en volwassenen te verbeteren. Ik werk in groepen, maar ook individueel.
Bij de Burcht leid ik elke zaterdagochtend een bijeenkomst, waardoor er verbinding ontstaat. We ervaren hierdoor meer licht en liefde en vrede in ons leven en verspreiden dit ook.
Bij individuele sessies stem ik af en/of test ik via kinesiologie wat iemand nodig heeft, wat oorzaken zijn en wat we daaraan het beste kunnen doen. En dat passen we dan meteen toe. Hierdoor worden oorzaken en blokkades opgeheven en de levensenergie  (Ki) gaat weer stromen. Als de energie in evenwicht is functioneert lichaam en geest optimaal. Dan voel je je dus beter in je vel.
Ik werk holistisch, ik zie dus iemand als één geheel.  Dat betekent dat ik werk met herstel van energie van binnenuit en van buiten af: de juiste voeding, eventueel supplementen, Bachbloesemremedie, ontspanningsoefeningen, meditatie-verhalen, kaartjes, boeken,  edelstenen, mindfulness, visualisaties, affirmaties, ontdekken van je doel in je leven, je intentie zetten en zelfreflectie.
Alles bij elkaar helpt het je om helemaal in je kracht te komen en levensvreugde te ervaren.
Dat is waar ik mensen heel graag mee help en het is tevens mijn passie om dit samen met jou te doen. Het is vaak een mooie ontdekkingstocht met veel nieuwe inzichten.

Op dit moment zie ik dat veel jongeren, studenten en kinderen te kampen hebben met angsten, boosheid, zich niet gehoord en begrepen voelen, depressieve gedachten en burn-out klachten. Ik vind het heel belangrijk om heel goed te luisteren en alles wat gezegd en gevoeld wordt serieus te nemen. Alles mag er zijn. Daarvanuit ga ik testen wat er nodig is. Want iedereen is uniek en ieder ervaart iets op een andere manier. Iedereen heeft zijn eigen waarheid. En iedereen is goed zoals die is.  Daarom kan ik helpen door middel van mijn MindKi methode. Ook breng ik graag de natuurbeleving onder de aandacht van kinderen en jongeren. We hebben de natuur nodig om gezond en gelukkig te zijn.

Ik ben al een aantal jaren MindfulKids trainer op scholen  in Leiden

Hiervoor heb ik de Opleiding Trainer MindfulKids gevolgd bij het Centrum voor mindfulness Amsterdam. Het is ontzettend leuk om de MindfulKids training in een school klas te geven. Het is mooi om de enthousiaste verhalen over de eigen beleving van kinderen te horen. Ik vind het zo fijn als kinderen weer zichzelf durven te zijn in de groep en lekker in hun vel zitten.  Soms krijg ik een hartenwens van een kind. En ik zie vaak een lach op het gezicht van de kinderen als ze roepen: Hé daar is juf Annette, we hebben mindfulness.

Ik ben in Nederland ambassadeur van het Joyful Kidsprogramma.
Dit is een wereldwijd programma, gemaakt door dokter Joy Martina van Christallin, speciaal om kinderen in hun kracht te zetten.  Want ook in moeilijke tijden kunnen kinderen levensvreugde ervaren. Kinderen leren om geen slachtoffer te worden van de uitdagingen die ze tegen komen , maar de held te worden van hun eigen levensverhaal. Door dit programma kan ik kinderen hulpmiddelen geven die ze hun leven lang kunnen blijven gebruiken om zich in een korte tijd weer goed in hun vel te voelen en te kunnen presteren wanneer dit nodig is. Ik ben erg enthousiast over dit programma wat naadloos aansluit bij mijn manier van werken.

Daarnaast geef ik ook informatie aan ouders en professionals die met kinderen (gaan) werken.

Graag geef ik informatie d.m.v. individuele sessies en door lezingen te geven en gastlessen, workshops en inspiratie sessies. Het is een doel in mijn leven om mensen meer bewust te maken van wat er mogelijk is door natuurbeleving. Mijn ervaring is dat het leven zoveel meer liefdevol en betekenisvol kan worden en dat je meer kunt genieten van de gewone dingen in het leven die de natuur ons gratis geeft.
Zie ook mijn profiel op Linkedin en op Facebook.

Terug naar de Homepage

Annette Schröder Trainingen –  ©  2019

 

Geverifieerd door MonsterInsights