Over mij

Ik ben Annette Schröder  

Licht en liefde  Annette bij de boom

Voor mij staat deze tijd in het teken van grote  transformaties. Nadat, in het begin van de “Coronatijd,” plotseling al mijn werk stopte zag en zie ik dagelijks meerdere dubbele getallen, op de klok, op kentekenplaten of op mijn telefoon. Deze getallen blijken te worden gestuurd door engelen en oude meesters, zoals aartsengel Raphaël, Boeddha, Jezus en Saint Germain. Later waren er ook andere getallen, die ik heel vaak zag. Als ik de betekenis opzocht van deze getallen bleek dat ze me zeiden geduld te moeten hebben. Toen bleek dat ik de tijd moest nemen om heel veel bij te leren over de nieuwe gouden wereld die nu in wording is.

Ik kreeg heel veel informatie over waarheden die in mijn ziel opgeslagen waren. Zeer lange tijd kon ik niet meer bij die waarheid komen, maar de sluier is nu opgelicht.  De reden dat ik hier op dit moment op de aarde ben is om licht en liefde te brengen en te verspreiden over de hele wereld. Om mensen en kinderen te helpen, te coachen en waar mogelijk te helen, die het in deze onrustige tijd heel moeilijk hebben. Dat is mijn zielendoel.

Er zijn vele lichtbrengers over de hele wereld. Lange tijd mediteren we al met elkaar om zoveel licht in deze wereld te krijgen dat de wereld voorgoed zal veranderen en dat het overal en voor iedereen een plaats van licht, liefde, harmonie en verbondenheid wordt.
En ook al is het nog niet voor iedereen zichtbaar, omdat we nu nog de chaos van de overgang van 2 tijdperken zien, toch weet ik dat deze mooie wereld er aan komt. Het watermannentijdperk is een feit. Ik zie dagelijks voorbeelden van synchroniciteit in mijn eigen leven en dat van anderen. Dat brengt vaak een lach op mijn gezicht. Ik ben inmiddels zover spiritueel gegroeid en heb zoveel bijgeleerd dat ik mensen sneller en beter kan helpen.
Mijn intuïtie is sterker geworden en de energie die ik ontvang en doorgeef uit het universum helpt me om mensen te kunnen helen.

Ik besef dat iedereen een eigen wil heeft en zelf beslist of hij geholpen wil worden. We zijn nu in korte tijd heel veel aan het verwerken uit het verleden. Van onszelf, dingen die steeds opnieuw op ons pad komen, en ook nog van onze voorouders. Vaak moeten we zelf oplossingen vinden en leren om dingen op een nieuwe manier te gaan doen of anders te bekijken dan vroeger.
Waar ik mag helpen en coachen doe ik het graag!  Bovendien ben ik verhalen aan het schrijven over de nieuwe wereld. Ze geven inzicht in universele waarheden en handvatten over hoe de universele wetten werken en hoe je zelf kan zorgen dat je je mooiste leven gaat leven!
Op naar het gouden tijdperk!  

Waarom ik met kinderen werk
AI geef al meer dan 25 jaar les in massages en ontspanning. Aanvankelijk in het beroepsonderwijs. Maar ik merkte hoe moeilijk sommige kinderen het hadden. Ik wilde ze  graag helpen om in balans te komen en ze in hun kracht te zetten. Alle kinderen horen te stralen !

Daarom heb ik mijn eigen cursussen gemaakt:
Ontspanning en mindfulness
voor kinderen

Inmiddels heb ik 4 delen gemaakt. Ik geef nu alweer 7 jaar met veel plezier deze lessen aan groepen kinderen. Ook geef ik individuele lessen en trainingen aan kinderen die meer steun nodig hebben. Dit combineer ik waar wenselijk met kinesiologie en met het Joyful Kids programma.
Het geeft me veel voldoening om kinderen zo  te coachen.
Het maakt me gelukkig als ik hoor dat het het kind goed helpt en dat kinderen de lessen fijn en leuk vinden.

Ik ben al een aantal jaren MindfulKids trainer op scholen  in Leiden

Hiervoor heb ik de Opleiding Trainer MindfulKids gevolgd bij het Centrum voor mindfulness Amsterdam. Het is ontzettend leuk om de MindfulKids training in een school klas te geven. Het is mooi om de enthousiaste verhalen over de eigen beleving van kinderen te horen. Ik vind het zo fijn als kinderen weer zichzelf durven te zijn in de groep en lekker in hun vel zitten.  Soms krijg ik een hartenwens van een kind. En ik zie vaak een lach op het gezicht van de kinderen als ze roepen: Hé daar is juf Annette, we hebben mindfulness. Daar doe je het voor..

Ik ben in Nederland ambassadeur van het Joyful Kidsprogramma.
Dit is een wereldwijd programma, gemaakt door dokter Joy Martina van Christallin, speciaal om kinderen in hun kracht te zetten.  Want ook in moeilijke tijden kunnen kinderen levensvreugde ervaren. Kinderen leren om geen slachtoffer te worden van de uitdagingen die ze tegen komen , maar de held te worden van hun eigen levensverhaal. Door dit programma kan ik kinderen hulpmiddelen geven die ze hun leven lang kunnen blijven gebruiken om zich in een korte tijd weer goed in hun vel te voelen en te kunnen presteren wanneer dit nodig is. Ik ben erg enthousiast over dit programma wat naadloos aansluit bij mijn manier van werken.

Daarnaast geef ik ook informatie aan ouders en professionals die met kinderen (gaan) werken.

Graag geef ik informatie d.m.v. individuele sessies en door lezingen te geven en gastlessen en workshops. Het is een doel in mijn leven om mensen meer bewust te maken van wat er mogelijk is door o.a. mindfulness. Mijn ervaring is dat het leven zoveel meer liefdevol en betekenisvol kan worden en dat je meer kunt genieten van de gewone dingen in het leven die de natuur ons gratis geeft.
Zie ook mijn profiel op Linkedin en op Facebook.

Terug naar de Homepage

Annette Schröder Trainingen –  ©  2019